APEX - dBZ-48d Uitbreiden

APEX - dBZ-48d

Apex Apex

APX-00000DBZ-48D

Nieuw

De veelzijdigheid en prestaties van de dBZ-48d maken het een ideale oplossing voor live geluid, vaste installaties en multimedia-installaties. De dBZ-48d is ondergebracht in een 1U 19-inch rackbehuizing.

Meer details

De levering wordt binnen 2 - 5 werkdagen verwacht.

Elke stereo-ingang biedt heldere en nauwkeurige LED-meting, met de toevoeging van On / Off, Mono Sum en instellingen voor het aanpassen van de versterking. Op dezelfde manier is elke stereo-uitgangssectie uitgerust met identieke functies, met de toevoeging van onafhankelijke mixregelaars voor beide stereo-ingangen, waardoor individuele stereomixen naar elke uitgang kunnen worden gestuurd.

 

De uniekheid van de dBZ-48d komt in de vorm van digitale signaalverwerking (DSP) binnen het apparaat. Elke uitgang heeft een door de gebruiker selecteerbare vertraging, naast 24dB / Octave hoge en laagdoorlaatfilters, wat de dBZ-48d een ideale oplossing maakt voor systeemontwerpers die stereobronnen willen mixen en verspreiden naar meerdere outputs.

 

Alle DSP-parameters zijn instelbaar vanaf het voorpaneel via een uitgebreide set bedieningselementen en een duidelijk alfanumeriek display. De dBZ-48d biedt ook acht geheugen-presets waarmee configuraties kunnen worden opgeslagen en opgeroepen vanaf het voorpaneel. Een ideale functie voor touring-toepassingen of multifunctionele locaties.

 

Om veiligheidsredenen kan de DSP-aanpassing worden beveiligd tegen onbedoelde wijziging door de toegang tot het aanpassingsmenu te blokkeren. Bovendien is een optionele frontpaneelbeschermkap beschikbaar om te voorkomen dat iemand wijzingen aanbrengt aan de instellingen.

 

Features

✔Delay Up To 1 Sec With Temperature Compensation (Available Delay Units: Milliseconds, Meters, Feet, Frames)

✔Frequency Selectable 24 DB/Octave High-Pass Filter

✔Frequency Selectable 24 DB/Octave Low-Pass Filter

✔Polarity Control

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Analog Live Mixers

    Melding sluiten

    Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.