Pioneer - HDJ-X10-K DJ Hoofdtelefoon Uitbreiden

Pioneer - HDJ-X10-K DJ Hoofdtelefoon

Pioneer

HDJ-X10-K

Nieuw

De HDJ-X10 is de eerste DJ-hoofdtelefoon ter wereld die een hogeresolutiegeluid tussen 5 Hz en 40 kHz kan produceren, waardoor je er frequenties mee kan horen die andere DJ-hoofdtelefoons niet eens kunnen reproduceren.

Meer details

De levering wordt binnen 2 - 5 werkdagen verwacht.

Blijf topprestaties neerzetten met de HDJ-X10, die ontworpen werd met feedback van professionele DJ's. Zo zitten ze in alle omstandigheden – van festivals tot clubs – perfect. De HDJ-X10 is de eerste DJ-hoofdtelefoon1 ter wereld die een hogeresolutiegeluid tussen 5 Hz en 40 kHz kan produceren, waardoor je er frequenties mee kan horen die andere DJ-hoofdtelefoons niet eens kunnen reproduceren. Ga een nog diepere verbinding met de muziek aan.

De polyurethaan lederen oorkussens en het hoofdbandkussen zijn bestand tegen slijtage dankzij de nanocoating2, die ervoor zorgt dat je vuil en zweet er gemakkelijk af kunt vegen.

De HDJ-X hoofdtelefoons zijn ontworpen voor flexibiliteit. Met hun draaimechanisme kun je ze comfortabel dragen op de manier die voor jou het handigste is, zelfs uren aan een stuk. Je hoeft je bovendien ook geen zorgen te maken over schokken en klappen tijdens het transport: deze DJ-hoofdtelefoon kan ruige omstandigheden en een zwaar gebruik moeiteloos aan. Ze hebben zelfs de standaardschoktest* van het Amerikaanse leger doorstaan.

1 De eerste hoofdtelefoon op de wereldwijde DJ-hoofdtelefoonmarkt die frequenties reproduceert van 5 Hz tot 40 kHz (volgens een intern onderzoek van 8 augustus 2017).
2 De eerste hoofdtelefoon ter wereld met nanocoating op de DJ-hoofdtelefoonmarkt (volgens een intern onderzoek van 8 augustus 2017).

 

Specificaties:

 

Type

Closed, dynamic

Drivers

50 mm dome-type

Snoer/kabel

1,2 m spiraalkabel (3 m uitgestrekte lengte)

 

1,6 m rechte kabel

Inbegrepen accessoires

6,3 mm stereoplugadapter (met schroefdraad)

 

Draagkoffer

 

Korte gekrulde kabel van 1,2 m (uitgestrekte lengte 1,8 m)

Gewicht (zonder kabel)

328 g

Maximaal invoervermogen

3500 mW

Uitvoergeluidsniveau

106 dB

Frequentiebereik

5 - 40.000 Hz

Impedantie

32 Ω

 

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Pioneer - HDJ-X10-K DJ Hoofdtelefoon

Pioneer - HDJ-X10-K DJ Hoofdtelefoon

DJ Headphones

    Melding sluiten

    Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.