APEX - dBG-8 Uitbreiden

APEX - dBG-8

Apex Apex

APX-0000DBG8

Nieuw

Acht kanaals frequency-selective gate van Apex.

Meer details

De levering wordt binnen 2 - 5 werkdagen verwacht.

Cruciaal bij het werken met gates is de mogelijkheid om de signalen te triggeren die je wilde activeren. Om deze reden is de dBG-8 uitgerust met een zeer krachtige side-chain bandpass-equalizer. Er is zelfs een luisterfunctie toegevoegd, zodat het signaal waarop de gate toegepast moet worden echt getrimt wordt.

 

Bypass en Gate open / close-functies worden duidelijk aangegeven met LED's. Er is geen compromis gesloten wat betreft de audiokwaliteit, de dBG-8 heeft volledig elektronische gebalanceerde in- en uitgangen en maakt gebruik van zeer nauwkeurige schakelingen.

 

Met 8 kanalen beschikbaar, kun je gates op de complete drumkit plaatsen of gebruiken op microfoons van de achtergrondzang. dBG-8 biedt je een zeer krachtig middel om achtergrondgeluiden op te ruimen en je mix aan te scherpen.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Other Hardware

    Melding sluiten

    Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.